About Red Point Alloys

Red Point Alloys is een internationaal georiƫnteerde fabrikant van afsluiters. Deze afsluiters worden o.a. ingezet in de olie- en gasindustrie en in chemiebedrijven. Klanten komen naar Red Point Alloys als zij een bepaalde afsluiter snel tot hun beschikking willen hebben of deze aan bepaalde technische specificaties moet voldoen. Deze situaties doen zich voor bij de nieuwbouw en het onderhoud van een fabriek.

Onze toegevoegde waarde is snel reageren, korte levertijden aanbieden en voldoen aan de specificaties van onze klanten. Onze afsluiters worden wereldwijd ingezet bij alle bekende internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, ExxonMobil en Chevron en chemische bedrijven zoals BASF, DOW en Koch. Meer dan 90% van onze afsluiters wordt in het buitenland ingezet zoals in de VS, Zuidoost-Aziƫ, het Midden-Oosten, China, Canada en Europa. De verkoop, engineering, productie, assemblage en testfaciliteiten zijn ondergebracht in het hoofdkantoor te Zoetermeer.

 • CNC Programmer
  Zoetermeer, The Netherlands
  Als CNC-programmer ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van de afsluiters.

  Je taken bestaan o.a. uit:

  • Het vervaardigen van specialistische onderdelen in hoogwaardige materialen van enkelstuks tot kleine series.
  • Samenwerken met een klein team van specialisten, waarbinnen je zelfstandig programmeert en je CNC-machine bedient.
  • Kwaliteitscontrole op de te produceren goederen.

   

  Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik je over:

  • Een technische vooropleiding in de richting van CNC gestuurde bewerkingsmachines, zoals CNC draaien/frezen, eventueel aangevuld met een aantal jaren ervaring.
  • Een grote mate van kwaliteitsbesef.
  • Capaciteit om geordend en gestructureerd te kunnen werken.
  • Kennis van lezen en begrijpen van technische tekeningen.

   

  Daarnaast ben je zelfstandig, leergierig, stressbestendig en flexibel en zie je een combinatie tussen techniek en productie als een uitdaging.

  Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie bij een dynamisch, gezond bedrijf met technisch hoogwaardige producten, reageer dan via email of schriftelijk naar Corina van Elleswijk (corina@redpoint.nl).

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Apply for this position

We design, engineer and produce your tailor-made valves