About Red Point Alloys

Red Point Alloys is wereldwijd toonaangevend producent en leverancier van afsluiters in de groeiende industrie van chemie en petrochemie, zowel on-, als offshore. Met onze focus op engineering en fabricage van afsluiters in hoogwaardige materialen als titanium en nikkellegeringen hebben wij een sterke positie veroverd in een internationale nichemarkt. Red Point bestaat inmiddels bijna 35 jaar en op ons hoofdkantoor in Zoetermeer, waar circa 50 medewerkers werkzaam zijn, worden onze producten ontwikkeld en klant specifiek geproduceerd met behulp van een CNC-gestuurd machinepark.

Onze toegevoegde waarde is snel reageren, korte levertijden aanbieden en voldoen aan de specificaties van onze klanten. Onze afsluiters worden wereldwijd ingezet bij alle bekende internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, ExxonMobil en Chevron en chemische bedrijven zoals BASF, DOW en Koch. Meer dan 90% van onze afsluiters wordt in het buitenland ingezet zoals in de VS, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, China, Canada en Europa.

Om de groeiende vraag naar onze producten in te vullen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) in de functie van:

We design, engineer and produce your tailor-made valves